Сутринта на 4 септември в Анкара се случи шокиращ инцидент с изтребител. Резервният

...
Сутринта на 4 септември в Анкара се случи шокиращ инцидент с изтребител. Резервният
Коментари Харесай

Резервоар на турски изтребител се откъсна по време на полет и падна на паркинг ВИДЕО

Сутринта на 4 септември в Анкара се случи шокиращ инцидент с изтребител. Резервният контейнер за гориво на аероплан F-4 Phantom II на турските Военновъздушни сили падна върху две транспортни средства, паркирани на паркинга на централата на Турската петролна корпорация (TPAO). 

На шокиращите фрагменти се вижда, че огромен контейнер за гориво е развалил предното стъкло и покрива на друга кола.



Кадри, снимани от минувачи, демонстрират смачкани покриви, прозорци и порти на няколко транспортни средства под останките на резервоара за гориво на изтребителя.

Очевидци на необикновената панорама за турската столица са избягали в суматоха, пишат локални медии. Не се оповестява за жертви.

Бойният аероплан, чийто резервоар падна в Анкара, изхвърчал от военната база Ескишехир в северозападната част на града, където се организира авиационният фестивал. Впоследствие самолетът се завърнал безвредно в базата, съобщава The Daily Mail.
 пуйка войник Резервоарът за гориво на военен аероплан падна на паркинг в Анкара
Турското министерство на защитата изясни, че „ част от военния аероплан F-4, принадлежащ на турските военновъздушни сили, по незнайна причина е паднал на открития паркинг на TPAO.
 Резервоарът за гориво на военен аероплан падна на паркинг в Анкара Резервоарът за гориво на военен аероплан падна на паркинг в Анкара  Резервоарът за гориво на военен аероплан падна на паркинг в Анкара
" Въпросният аероплан кацна безвредно на площад Ескишехир. Няма починали или ранени. Продължава в детайли техническо следствие по този въпрос ", се споделя в обявата.

Коментаторите бяха възмутени от случая, така кат можеха да загинат хора.

" Ако някой беше оставил дете в колата, то можеше да почине. Това е образец за цялостно незнание и непросветеност ", написа един консуматор.
Изтребител F-4 Phantom II
McDonnell Douglas F-4 Phantom II е американски двуместен, двутурбинен свръхзвуков изтребител и изтребител-бомбардировач за всевъзможни метеорологични условия.

Появява се в употреба със Съединените щати от 1961 г. От 2012 година, 63 години след първото политане, F-4 се употребява интензивно, наред с други, от въоръжените сили на Иран, Южна Корея, Гърция и Турция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР